Soalan Lazim (FAQ)

 

Soalan Lazim

 

Kenapa sy tak bole login ke acc sy? username n password dh betul, tp still tak bole...nape ek??

Kemungkinan Belum aktif (belum buat bayaran dan pengesahan)

 

Di mana kah pejabat company ini di kuala lumpur?

Rujuk Pengedar tedekat disini.

 

Saya berminat untuk menjadi 'mini stokis' bagaimana caranya?

Daftar disini

 

Kenapa link saya pada nama penaja bukan nama saya. tapi nama org lain?

Buka dari browser baru atau free kan cookies dulu. Jangan edit username.

 

Saya cuma nak tanya macam mana kalau saya nak membeli wangian tersebut...dalam berapa hari boleh sampai?

Pesan terus dari sini. Produk akan sampai dalam masa 3 hari bekerja. Secara tak langsung anda juga jadi agen.

 

Kalau kita dah jadi mini stokis, mcm mana nak dapatkan next stok?

Boleh order terus melalui sms. Taip username anda, nama & kuantiti produk, Nama Bank, tarikh & jumlah bayaran hantar ke 016-9957740. Contoh: mamat, ALONG6, ALYA3, AUFA4, MBB, 1/2/09, RM320

 

Saya ingin beli produk ini dan ingin jadi pengedar produk ni..so camna cara bayaran di buat, penghantaran, promosi dan iklan utk diri saya pada pelanggan seterusnya....betul ke web tripod tu free..?

Bayaran boleh dibuat melalui Maybank 112044858260 atau CIMB 1226-0027664-524 atas nama NAZRI KASIRIN. Segala penghantaran pesanan kami akan uruskan bagi pihak anda. Ia akan sampai terus ke tangan pelanggan anda dalam masa 3 hari bekerja.

 

Saya nak tanya adakah produk ni sama dengan one drop perume dari egypt? dimana saya boleh dapat sample di jb selain daripada en nazri. bagaimana alamat saya ke sana?

Mungkin Ya dan mungkin Tidak. Kami adalah syarikat yang berbeza. Untuk sampel sila rujuk Pengedar berdekatan disini

 

Kalau sy nak jd pengedar di tempat sy boleh tak.sy nak tahu stokis terdekat dgn kawasan sy

Boleh. Sila Rujuk Sini.

 

Boleh saya tahu, perfume ni untuk lelaki saje ke?? x de pun list untuk perempuan?

Tidak. Selain haruman Along adalah unisex dan untuk wanita. Rujuk sini

 

Kalau dah beli berulang2,berape diskaun atau harge utk pengedar

RM5 seunit. Taip username anda, nama & kuantiti produk, Nama Bank, tarikh & jumlah bayaran hantar ke 016-9957740.

 

Saya ingin membuat bayaran minyak wangi. Bagaimana cara untuk saya memaklumkan yang bayaran telah dilakukan?

Semak semula email anda selepas isi borang pesanan. Disana ada link untuk sahkan bayaran.

 

Mcm mana nak join AFFILIATE dlm produk korang???

Daftar Disini Percuma..

 

Saya berminat menjadi stokis daerah tapi tiada modal kerana saya suri rumah. Boleh sekiranya saya mohon pinjaman?

Terpulang anda. Kami akan sentiasa memberi kerjasama terbaik buat anda.

 

Saya dah lama join tapi tak reti lagi nak buat promosi..boleh tolong?

Salah satu cara promosi mudah dan percuma adalah meletakkan link anda pada tandatangan semasa menghantar email atau forum. Pastian anda tidak SPAM!

 

Boleh beri sample gubahan perfume cenderhati?

Untuk makluman, pihak kami tidak membuat gubahan. Semak sini untuk cenderahati.

 

Boleh ke saya berjumpa dengan upline secara offline?

Boleh. Call/sms untuk temujanji.

 

Berapakah kos penghantaran ke labuan? jika saya menenempah 2 botol dan ke atas berapa pulak kosnya?

Bawah 5 botol kos adalah sama RM9 (Pos Laju) Tambahan RM4 setiap 5 botol seterusnya.

 

SAYA INGIN MENJADI MINI STOKIS BAGI PRODUK ANDA TETAPI BAGAIMANA SAYA DAPAT MENGETAHUI SAMADA INI BUKAN SEKADAR OMONG KOSONG SAHAJA.. SAYA BANYAK MENGIKUTI PROGRAM BERNIAGA M.L.M. MCM NI.. TAPI SEMUANYA TAK JALAN.. BLEH TAK BERIKAN SAYA PENERANGAN YANG LEBIH LANJUT TENTANG BANYAK MANA MODAL YANG SAYA PERLUKAN UNTUK MENJADI STOKIS.. SAYA KELIRU..

Ini adalah Program Reseller bukan MLM. Setiap jualan yang terhasil dari link anda akan dibayar komisen RM5 dalam masa 48 dari Pelanggan anda membuat bayaran. Segalanya akan dimaklumkan melalui email. Rujuk sini untuk maklumat lanjut berkenaan Pengedar Stokis.

 

Yang Sample RM30 berapa kos + hantaran ke Sarawak.

Harga dah termasuk Penghantaran. Rujuk sini

 

Berapa harga & ml. DiSeremban ada pengedar ke?

Harga jualan RM39 + Rm6 (Pos Laju). Pengedar Rujuk sini

 

Kenapa username saya tiada dalam dalam data?

Mungkin akaun anda belum diaktifkan. Pastikan anda mebuat pengesahan bayaran melalui link yang diberi untuk mudahkan pengaktifan dan penghantaran produuk. Semak email anda selepas mendaftar. Pastikan juga alamat email anda betul.

 

Saya tak pandai niaga. boleh ke saya duduk diam dan u al uruskan promosi untuk saya. agakx berapa incomce saya dalam masa 2 minggu.tq

Maaf, secara peribadi saya sarankan anda sertai mana-mana pelaburan yang sah.

 

Kenapa saya nak login ahli tak boleh??? katanya nama saya tak ada dalam database! kenapa?? kalau saya ada member nak joint bawah nama saya... macam mana saya nak daftar utk diorang???

Terdapat beberapa sebab mengapa ia terjadi. Antaranya Silap memasukkan username(huruf,angka,jarak dll), Ia belum disahkan atau diaktifkan. Anda boleh tanyakan terus kepada admin .

 

salam...macan mana kalau tak melalui internet tapi terus jumpa awak untuk dapat product dan dari segi harga macan mana?

Elok rujuk pengedar terdekat dengan anda.

 

Macam mana nak daftar n nak joint? ke aktif akaun bank dulu ke? kenapa saya daftar error?

Ringkasnya begini: Buka www.semerbak.net > Daftar sebagai pengunjung > Semak email dan sahkan > Masuk ke Halam utama > Buat Daftar pesanan > Buat bayaran > semak email dan sahkan Pembayaran melalui email yang diberi. Hubungi Admin jika terdapat sebarang masalah.

 

Saya nak tanya harga sebenar termasuk belanja pos adakah RM 39 atau RM 45, yang mana satu ?

Harga Jualan RM39. kos penghantaran RM6. Jumlah perlu dibayar RM45

 

Saya nak tanya lagi, jika saya membuat belian 10 unit dgn harga mini stokis, saya boleh daftar serta aktifkan setiap satu dgn nama yg berlainan, adakah mereka mesti mempunyai email/internet atau tidak? Bagaimana jika mereka tiada internet?

Tidak boleh. Hanya belian dengan harga biasa sahaja boleh diaktifkan.

 

Salam berminat jadi pengedar tapi baru proses mengenal ada alkohol?boleh bawa ibadah? halal? bahan2 yang diguna?

Haruman ini tidak mengandungi Alkohol atau bahan dari haiwan. Kandungannya adalah Dipropylene Glycol dan Fragrance.

 

1. Berapa lama delivery barangan ini? 2. sekiranya saya mendaftar sebagai stokis mini, adakah saya terikat dengan jualan minimum bulanan?

Produk akan sampai dalam masa 3 hari bekerja (semenanjung) dan 4 hari bagi Sabah/Sarawak. Tiada jualan minimum untuk pengedar mini. Cuma, selepas 6 bulan tiada juga jualan maka nama anda kan digugurkan.

 

Saya nak tau sekiranya saya membuat order lagi, adakah saya akan mendapat komisyen? atau saya hanya akan mendapat komisyen sekiranya saya mendapat downline, sila jelaskan. TQ.

Jika anda membuat pesanan dari link sendiri maka komisen akan dibayar ke akaun anda juga.

 

Keahlian saya sbg ministokist telah diaktifkan.tp saya dpt emel meminta saya byr RM45 dan buat pesanan.adakah ini yuran pendaftaran@kerana saya ter'klik' mana2 button pada website yg x spatutnya saya klik lps dftr sbg ministokis? saya kne byr ke dh kira pendftrn ahli free of charge?

Tidak. Pengaktifan member bagi Pengedar Mini adalah Percuma.

 

Kalau ada org nak jadi dealer,amik barang melalui saya,berapa saya nak bagi harga kat dia?

Rujuk sini untuk keterangan lanjut.

 

Saya ingin memasarkan produk anda ke taraf global dan dengan ini saya memerlukan anda membina web didalam bahasa inggeris..boleh kan.

Maaf, pada masa ini hanya website bahasa melayu sahaja untuk pasaran tempatan. Oversea Mungkin lain masa..

 

Saya tak tahu nak mula dari mana, saya hanya boleh buat di office,mcm mana nak dapatkan emil org n hantar. saya berminat nutuk menyertai. so boleh terangkan lebih lanjut lagi tak.

Panjang ceritanya..mungkin anda boleh baca disini

 

Camane sy nk tau bau?? saya tetarik ngn myk wangi ni..

Anda boleh ke ruangan produk untuk keterangan lanjut.

 

Mcm mana caranya nak bayar Pakai Kad Kredit yaaa, sbb dia akan lagi menyenangkan kerja saya.

Pilih haruman dan Klik Button ini
Jenis Haruman

Macamana nak jadi stokis daerah?

Sila rujuk sini.

 

Kulim kat mana boleh dapat? adakah mengandungi alkhohol

Sila rujuk sini untuk semak senarai pengedar. Ia tidak mengandungi alkohol.

 

Jika beli minyak wangi ini online rm 39.00 jika beli direct harga bole lagi dikurangkan? Jadi stokis berapa less yang diberikan?

Hubungi mereka terus disini

 

Dijual dalam brapa ml dan saiz botol?

14ml setiap botol. Ia menggunakan Roll-On supaya lebih mudah digunakan.

 

Saya ingin mengetahui cara2 bagaimana jika ingin menjadi ahli semerbak. Bagaimana jika saya ingin mendapatkan sample minyak wangi. Berapa harga setiap sample dan botol wangian. berapa modal diperlukan utk menjadi stokis dan pengedar.

Sampel boleh diperolehi disini Rujuk sini untuk Maklumat Stokis

 

Saya berminat nak join..tp mcm mane nk buat bayaran utk pendaftaran...insyaallah hujung bulan ni saya bayar...harap en nazri dapat bgtau mcm mana prosedure2nya...ok...

Orait..Daftar disini

 

klau kite dah jadi ahli, mcmane kita nak buat pembelian? adakah kita kene isi borang pembelian lg atau ada cara lain guna sms je?

Guna SMS lagi mudah atau rujuk pengedar terdekat anda.

 

NAK YANG TIDAK BERBAU MANIS, BAU BUNGA SEGAR ADA TAK

Rujuk sini untuk pilihan lebih tepat.

 

kalau stokist katakan kite beli rm 300, kemudian sesetengah produk tidak terjual, boleh tukar produk lain tak?

Boleh. Tiada masalah. Anda boleh pilih haruman yang disukai ramai sahaja.

 

SAYA berminat nak tau sekiranya saya berminat nak jadi stokis negeri mcmana pula caranya dan berapa kah agaknya modal yang perlu saya sediakan.

Buat masa ini Stokis Negeri belum dibuka.

 

ADAKAH STANDARD MINYAK WANGI INI SAMA DENGAN MINYAK WANGI PURE YANG DI JUAL DI PASAR RAYA MYDEN?

Oh..kami tidak menjual Minyak Attar. Ia sangat berbeza.

 

 

 
  Klik sini untuk Panduan Masuk  
 

Copyright (c) Semerbak.net - Powered by tokmudim.com