Komisen Hingga 10 Level


Hanya dengan satu belian produk semerbak yang berniai RM50, anda boleh menjana pendapatan hingga RM88,572 secara automatik dan berterusan! Sistem ini dapat membantu anda mendapatkan ringgit  pertama dari internet.

"Anda umpama 'Jurujual Maya' bagi pihak kami yang membantu membuat jualan dan dibayar komisen atas jualan anda" Beritahu rakan anda mengenai website ini dan yang lain kami uruskan, itu saja!

Nazri Kasirin Pengasas Semerbak


3 Cara bagaimana sistem ini membantu anda:

1. Direct Sponsor (Tajaan terus)
Setiap tajaan terus yang anda lakukan akan dibayar RM2 dan ia akan dikreditkan terus dalam e-wallet anda. Manakala jika downline anda menaja downlinenya, maka anda akan dibayar RM1 dan ini berlaku sehingga 10 level kebawah. Kerja sekali dapat 10 kali!

2. Spill Over (Limpahan)

Setelah Matrix dari member dipenuhi, maka secara Automatik sistem akan melakukan Spill Over (limpahan) kebawah rangkaiannya. Sistem akan menelusuri rangkaian yang belum mendapat downline atau yang mempunyai downline paling sedikit untuk diberi Spill Over. Jika rangkaian sama-sama masih belum mempunyai downline atau jumlah downlinenya sama, maka sistem akan mencari member yang terawal menyertai pada web ini untuk diberi Spill Over. Ia umpama Aliran Air terjun yang mengalir kebawah melimpah dan mencurah-curah.

3. Randomizer (Rawak)

Sistem ini bekerja memberikan keuntungan untuk Anda tanpa henti 24 jam sehari dan berterusan. Jika ada pengunjung yang masuk dan mendaftar TANPA PENAJA, Maka secara Automatik sistem akan melakukan Randomizer (pilih secara rawak) kepada Paid member untuk dijadikan Penaja. Sistem randomizer akan mengutamakan paid member yang belum punya downline atau mempunyai downline paling sedikit. Jika terdapat beberapa member yang sama-sama masih belum mempunyai downline, maka sistem akan memilih member yang menyertai paling awal untuk dijadikan Penaja. Jangan risau, giliran anda akan tetap sampai... pastinya yang cepat join, cepat sampai!

Cara lebih pantas menikmati komisen berterusan supaya Selepas Anda, Anda Lagi dan Lagi..dan Lagi.. dan Lagi.. akan menerima limpahan downline atau lebih penting..komisen masuk yang berterusan... adalah daftar 1 nama dan kemudian daftarkan 3 lagi nama baru atas nama pertama tadi. Matrik anda telah dipenuhi dan secara automatik, anda layak!

Matrik 3
Matrik bermaksud jumlah downline yang mesti dipenuhkan bagi melayakkan anda menerima spillover dan randomizer. Hanya 3 orang downline direct sponser diperlukan untuk melengkapkan matrik setiap ahli. Gunakan kretiviti anda untuk melengkapkan matrik ini seperti mendaftarkan Ibu, Bapa, saudara mara atau sesiapa sahaja sebagai proxy anda...Ringkasnya, setelah anda mendaftar, promosikan kepada 3 orang rakan anda dan jadikan mereka downline yang aktif. Mereka juga perlu melakukan perkara sama supaya RM88,752 dengan mudah menjadi kenyataan.

Had Pengeluaran Komisen

Had minima komisen yang boleh dikeluarkan adalah RM30. Login ke member area dan Klik satu button saja anda sudah boleh mengeluarkan komisen tersebut. Nilai itu akan dibayar terus ke akaun anda dalam masa 48 jam selepas permohonan tersebut. Ia satu jumlah yang sangat Logik dan mudah capai. Ya, Kami betul-betul mahu berikan anda wang!! Tak perlu tunggu lama atau kena tunggu komisen anda terkumpul RM200-RM300...

Lihat Produk